Alle vragen
En antwoorden.

Onze FAQ

Slapen?

Wat moet ik meebrengen als ik kom overnachten? Je brengt zelf een matrasbeschermer of overtrek mee. Een slaapzak/deken of kussen zijn ook handig om in te pakken. Wij voorzien je matras. Is dat wel veilig? We zetten ons maximaal in om de coronamaatregelen te handhaven. Zo maken we alle tenten schoon voor gebruik, wordt het sanitair extra schoongemaakt & zorgen we dat er altijd alcoholgel is. Op Kamping Kontakt draagt iedereen (vrijwilligers en gasten) steeds een mondmasker. Wat voor tentjes bieden jullie aan? Per nacht zijn er tien gezellige tipitentjes beschikbaar. We bieden tenten van verschillende afmetingen aan. Je kunt er heerlijk in slapen met 3, 4, 5 ofwel 8 personen. Voor extra comfort kun je kiezen om met minder personen in een tent te slapen, bijvoorbeeld met zijn tweetjes in een driepersoonstent. Moet ik reserveren op voorhand? Ja, je reserveert je tent op voorhand via onze website. Het aanbod is beperkt. Mag ik mijn eigen tentje meenemen? Voorlopig is het nog niet mogelijk om een eigen tentje mee te nemen. We bekijken of dit op termijn een optie zal zijn, maar kunnen momenteel helaas niets garanderen. Hoeveel kost dat? Je vindt onze prijzen in de reservatietool. Voor wie een Leuvense UiTPAS met verhoogde tegemoetkoming heeft, hanteren we een kansentarief. Kom je met meer dan 8 personen of heb je een andere vraag over de prijzen? Stuur dan even een mailtje naar anaschultze@plaatsmaekers.be, en we bekijken graag samen de opties. Welke sanitaire voorzieningen zijn er? We voorzien een douche, (eco)toiletten, waterkraantjes en afwasbakken. Hoe lang kunnen we blijven? Je kan boeken voor één of meer overnachtingen, telkens van donderdag tot en met zondag.

Eten & drinken

Wat voor eten en drinken bieden jullie aan? We zorgen voor frisse limonades, lokale biertjes en kleine snacks in onze zomerbar. Check de menukaart ter plaatse voor het dagaanbod. Ook in de bar zetten we ons maximaal in om zo hygiënisch mogelijk te werken. Hoe kan ik betalen in de bar? Je kan cash betalen, maar liever nog contactloos met je kaart. Ontbijt, brunch, lunch? Je kunt bij ons een picknickpakket bestellen, waar je van kan genieten als ontbijt, brunch of lunch. Deze leveren we aan jouw tentje af op een uur naar keuze. Reserveer je picknick ten laatste vijf dagen op voorhand via onze reservatietool. Diner? Ook ’s avonds voorzien we allerlei lekkers, van een potluck tot een kookworkshop of barbecue. Voor de specifieke planning hou je best deze website of onze sociale media in de gaten. Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen? Ja, dat is toegestaan. Met een beetje geluk is er nog plek in onze frigo.

Beleven

Valt er ook wat te doen? Ja! We bieden heel wat gezellige activiteiten aan: van akoestische concertjes tot yogasessies. Alles met de nodige social distancing, uiteraard. Het programma kun je hier binnenkort raadplegen. Zijn mijn huisdieren welkom? Ja hoor, neem je hond gerust mee. Hou hem wel aan de lijn. Is dat wel veilig? We zetten ons maximaal in om de coronamaatregelen te handhaven. We respecteren de limieten op bezoekersaantallen, maken het sanitair regelmatig schoon & zorgen dat er altijd alcoholgel is. Als het te druk wordt, is het mogelijk dat we bezoekers moeten weigeren.

Divers

Hoe geraak ik op de camping? Je komt best te voet of met de fiets. We voorzien zelf geen plaatsen voor auto’s. Wanneer kan ik in- en uitchecken? Op de dag van aankomst kun je inchecken vanaf 16u. We vragen je om uit te checken voor 14u op de dag van vertrek. Wie zit er achter het initiatief? Kamping Kontakt is een project van Plaatsmaekers in opdracht van de Stad Leuven. Vier projectmedewerkers die instaan voor logistiek, communicatie, programma, onthaal en meer worden bijgestaan door een enthousiast team van vrijwilligers. Kamping Kontakt maakt deel uit van het programma De zomer van 2020. Samen in Leuven. Kan ik annuleren? We bieden je de mogelijkheid om tot 14 dagen voor je gereserveerde overnachting te annuleren. We rekenen daarvoor tien euro administratiekosten. Als je minder dan 14 dagen voor je gereserveerde overnachting annuleert, kunnen we helaas geen terugbetaling doen.

Kontakt

Heb je nog kampeervragen? Wil je de organisatie contacteren? Vrijwilliger worden? Of ben je benieuwd naar ons persdossier? Stuur gerust een berichtje via kamping@plaatsmaekers.be

Met veel liefde ontworpen door Ana Schultze & gebouwd door Fluens